Kunstgras op balkon , terras of daktuin - regio Apeldoorn

Kunstgras Bureau Bouwmeester verkoop en installatie van kunstgras voor balkon, dakterras en daktuin  

Als u niet de beschikking heeft over een tuin, maar wel over een balkon of  dakterras, kunt u toch het echte buitengevoel ervaren door uw balkon of dakterras te bekleden met  kunstgras
Een balkon, terras en tuin worden steeds meer gezien als een verlengstuk van het interieur. Kunstgras is daarbij een handig product om snel en eenvoudig sfeer te brengen.
Kunstgrast laat zich combineren met elke stijl, van klassiek tot modern. Kunstgras is uitstekend geschikt om uw dakterras, balkon of  daktuin een andere uitstraling te geven. Natuurlijk groen maar ook andere moderne kunstgraskleuren zijn mogelijk. 

Een erg groot voordeel van toepassen van kunstgras op een balkon is: het lijkt op tapijt voor het interieur maar dat met de eigenschappen van kunstgras: kan tegen alle weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en vorst.

Kunt u op 1 van deze punten / feiten het antwoord ja geven dan is balkonkunstgras " mogelijk " een oplossing! 


 • Heeft U een saai en grijs balkon?   

 • Wilt u meer kleur geven aan uw balkon en dakterras!

 • Wilt u meer creativiteit geven aan balkon of dak terras!

 • Altijd al (kunst)gras op het balkon gewenst;

 • Lekker warme voeten en geen koude betonvloer;

 • Heeft u (op het balkon) last van algen!

 • Camoufleren lelijke vlekken;

 • Is uw balkon glad?

  Meer weten of aanvraag offerte?  Neem contact op met: Kunstgras Bureau Bouwmeester

  http://www.bureaubouwmeester.nl/contact.html 
   

 

 Toepassen van kunstgras op een balkon of terras.

 Uw balkon of terras voorzien van het mooiste kunstgras?
 Dan kiest u voor  
Kunstgras Bureau Bouwmeester.  Met ons kwalitatief  hoogwaardige  kunstgras maakt u van élk  terras of balkon een eigen  (groene) oase.
 En dat  tegen zeer aantrekkelijke prijzen.  

 

Wij hebben speciaal balkon kunstgras voor dit doel.  
U kunt bij ons balkon  kunstgras  kopen met of zonder installatie. Omdat de ondergrond van een  balkon meestal vlak  is (beton of tegels), is het leggen van kunstgras eenvoudig. Meestal kunt u het  balkon kunstgras uit één stuk bestellen, dan hoeft u het alleen maar uit te rollen en langs de randen af te snijden. 

Op een balkon bestaat installatie uit het op maat afsnijden van het kunstgras en eventueel vastplakken aan balkon ondergrond met dubbelzijdige tape. Het kunstgras mag niet gaan verschuiven. Installatie is meestal een paar uurtjes werk.    

Wij helpen u graag met het realiseren van kunstgras op uw dakterras, balkon of daktuin. 

Indicatie prijs, offerte balkon Kunstgras / kunstgrasbalkon

We hebben balkon kunstgras al vanaf 23,50 per m2.  (afname per 4 m breed)
Installatie: op basis van offerte.  

Maar dit kunt u aanhouden als basis.
Omgeving Apeldoorn:
geen voorrijkosten
Anders voorrijkosten afhangelijk afstand Apeldoorn tot locatie. 
(Apeldoorn ligt erg centraal) 

Installatie: (dit is zonder voorrijkosten)
(het op maat snijden van kunstgras, op het balkon)

0 -10 m2    vaste prijs:  100 euro * 
10-20 m2    8 euro per m2 *.
> 20        speciaal offerte. 

Hoe meer m2 hoe goedkoper de prijs per m2. 

Genoemde prijs is incl. 21 % BTW en het uitgangspunt los leggen op bestaande ondergrond.

* Prijs is indien het kunstgras eenvoudig naar boven te tillen is. (met 1 man)
Anders gelden andere prijzen, i.v.m. inzet meer personeel en machines.
Installatie zijn conform voorwaarden Kunstgras Bureau Bouwmeester

 

Wij hebben een 1,2,3 stapppenplan. 

Stap 1. 
Foto van balkon en afmetingen balkon mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Stap 2
Vrijblijvende offerte. (overleg type kunstgras)

Stap 3
Brengen van kunstgras, eventueel incl. Installatie (in overleg)

Meer weten?  Neem contact op met: Kunstgras Bureau Bouwmeester

http://www.bureaubouwmeester.nl/contact.html
 
               

 

Doorontwikkeling van kunstgras voor toepassing balkon

De laatste jaren is mede door Kunstgras Bureau Bouwmeester het kunstgras behoorlijk doorontwikkeld en er er zijn nu vele natuurgetrouwe kunstgras producten voor balkon en terras beschikbaar. Voor gebruik op balkons wordt een lager kortpolig kunstgras geadviseerd. Op plekken waar intensief wordt gelopen zoals rond tafels en stoelen wordt het kunstgras plat getrapt en dat is vaak minder gewenst.  Met ons laagpolige kunstgras type KBB balkon heeft u daar minder last van.  Regelmatig opborstelen is wel belangrijk.  Bij de ontwikkeling van het natuurgetrouw kunstgras is gezien de behoefte om sfeervolle gekleurde kunstgras bedacht. Met dezelfde weerbestendige eigenschappen als het natuurgetrouwe kunstgras maar in kleur makkelijker te combineren.  Zo zijn er vele grijstinten maar ook trendy kleuren als lime groen en pink. Het gekleurde kunstgras is vaak minder hoog dan natuurgetrouw kunstgras maar heeft dezelfde structuur. Kunstgras dat lijkt op tapijt voor het interieur maar dat met de eigenschappen van kunstgras. Er zijn vele kleuren beschikbaar die makkelijk zijn te combineren met de kleuren in het interieur.

Kunstgras kleuren balkon   kunstgras onder een lounge set


Technische (knel)punten, tips en aanleg advies :

Waar moet u specifiek op letten voor het leggen van kunstgras op een balkon?

Het regenwater moet goed afgevoerd kunnen worden. Vaak is een balkon wel onder afschot gebouwd zodat het water goed wegloopt. Heeft u nu plassen op het balkon staan? Dan blijft dat met kunstgras ook zo. Wij adviseren dit op te lossen want het is niet goed voor het kunstgras als dit altijd nat blijft. Ook kan het dan gaan schimmelen of onprettig ruiken van het vocht. Een oplossing is bijvoorbeeld een speciale drainagetegel onder uw gras. Vraag bij uw verkoper naar de mogelijkheden. 

Als u kunstgras bestelt, geef dan instructies hoe het kunstgras geleverd wordt. Laat het op de kleinst mogelijke wijze oprollen, anders is de kans groot dat u het niet makkelijk met de lift of door het trappenhuis kunt vervoeren. Is uw balkon groot en heeft u een breedte van 4 meter nodig, dan zal het waarschijnlijk met een lift op uw balkon gebracht moeten worden.

Een balkon is vaak niet erg groot en dit betekent dat het stuk kunstgras erg intensief belopen wordt. In de praktijk kiezen mensen voor een balkon sneller voor een goedkoper type kunstgras want “ach, het is toch maar voor het balkon”. In tegenstelling tot een tuin wordt een balkon veel intensiever gebruikt. In een tuin wordt er meestal op bestrating gelopen en gezeten en niet op het kunstgras zelf. Ons advies, kies juist voor een kwalitatief product zodat het langer een mooie grasuitstraling houdt. En omdat de oppervlakte klein is maakt dit in prijs ook vaak relatief weinig uit.

Liggen er nu houten vlonders op uw balkon? In principe kan het kunstgras daar wel over uitgerold worden. Maar omdat het vocht lang blijft hangen onder het kunstgras zal het hout wel sneller gaan verteren. Als de spleten tussen de planken groot zijn heeft u ook kans dat u dit door het kunstgras heen ziet.  Ons advies is: graag deze vlonders verwijderen.

Houdt u ook rekening met de hoogte van de drempel. Mooi en vol kunstgras is al snel 30mm hoog. Heeft u hier ruimte voor of kan de deur dan niet meer goed open? Wel belangrijk om van te voren even te checken.

Veel gevraagd, is kunstgras ‘rollator-proef’? Jazeker, maar u moet er wel rekening mee houden dat kunstgras wel iets stroever loopt/rijdt dan beton of tegels.

Kunstgras installatie, zelf doen of laten doen? 

Kunstgras op een balkon aanbrengen is niet moeilijk. Bent u handig of niet?  Deze keuze heeft te maken met de oppervlakte van uw balkon. In de meeste gevallen kan het uit één stuk kunstgras gelegd worden en is de ondergrond geschikt. Het zal zelden voorkomen dat u het kunstgras precies op maat kunt bestellen. U zult dan wel het gras op maat moeten snijden. Dit is niet zo ingewikkeld, als u maar voorzichtig bent en een scherp mes ter beschikking heeft. Bent u niet handig, dan kunt u altijd een offerte opvragen bij Kunstgras Bureau Bouwmeester. Als we ook opdracht krijgen voor installatie dan tillen we het naar boven en hoeft u niet zelf transport te regelen.